Solucions amb química

El xip del teu ordinador, el seient del cotxe, l'aigua que beus i la de la teva piscina, la mànega per regar les plantes, l'interruptor de la llum, el sabó per a la rentadora, l'ampolla d'aquell perfum que t'agrada tant, les teves sabatilles de fer esport o la medecina que li dones al nen... Tots són productes que, abans que t’arribin a tu, en algun moment del seu procés de fabricació, han passat per les nostres mans. Et convidem a conèixer-los millor

Ercros aposta per la seva línia de tractament d'aigües

Noves pastilles per al tractament de l'aigua de piscines sense àcid bóric i nous usos del clorito sòdic com a biocida en els processos de dessalinització de l'aigua del mar.

Llegir més

Bioplàstics, nous materials per a un futur més sostenible

Ercros ha desenvolupat una nova gamma de productes amb un alt valor afegit i més sostenibles, els bioplàstics, que es comercialitzaran sota la marca ErcrosBio®.

Llegir més

Primera empresa de química bàsica espanyola

Ercros és un grup industrial de tradició centenària diversificat en tres àrees d'activitat: la Divisió de Derivats del Clor, la Divisió de Química Intermèdia i la Divisió de Farmàcia.

Manté una posició de lideratge als principals mercats en els quals està present i exporta gairebé la meitat de les seves vendes a més de 103 països, principalment de la UE.

La companyia realitza la seva activitat productiva en el marc d'un compromís voluntari que ha assumit en favor de la seguretat de les seves instal·lacions i la salut de les persones, el respecte pel medi ambient, la qualitat dels seus productes i el diàleg i la transparència en relació amb la societat.  

Llegir més

Inicio