icono-email icono-sitemap

Articles

Nomenament de nous consellers i nova composició de les comissions

Barcelona, 10 de juny de 2016. - El consell d'administració d'Ercros, reunit després de la junta general ordinària d'accionistes celebrada avui a Barcelona -que, entre altres acords, ha aprovat la reelecció del conseller executiu, Sr. Antonio Zabalza Martí, i dels consellers emmarcats en la categoria d’«altres consellers externs», el Sr. Laureano Roldán Aguilar i el Sr. Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents del Sr. Jordi Dagà Sancho i la Sra. Lourdes Vega Fernández-, ha pres els següents acords:

- Nomenament del Sr. Antonio Zabalza Martí com a president i conseller delegat de la societat.

- Nomenament del conseller independent Sr. Jordi Dagà Sancho com a conseller coordinador.

Llegeix més...

La junta d'Ercros renova el consell d'administració

Barcelona, ​​10 juny 2016. - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ​​ha aprovat totes les propostes d'acords que contenia l'ordre del dia, entre les que destaquen la reelecció del conseller executiu, Antonio Zabalza Martí, i dels consellers enquadrats en la categoria d'«altres consellers externs», Laureano Roldán Aguilar i Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents de Jordi Dagà Sancho i Lourdes Vega Fernádez. El nombre de membres del consell d'administració d'Ercros ha quedat fixat en cinc.

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 17 milions el primer semestre

Barcelona, 25 de maig de 2016. - Ercros preveu obtenir un ebitda de 33 milions d'euros i un benefici de 17 milions d'euros en els sis primers mesos de 2016. Aquesta previsió duplica l'ebitda i més que triplica el benefici del primer semestre de 2015.

Llegeix més...

Adquisició d'accions de la societat per part del president

Barcelona, 2 de juny de 2016. - El president d’Ercros, Antoni Zabalza Martí, va adquirir, el dimarts 31 de maig de 2016, 57.488 accions de la societat a un preu mitjà de 0,8323 euros/acció.

Llegeix més...

Nomenament de secretari del consell d'administració

Barcelona, 9 de maig de 2016. - El consell d'administració de la societat, en la sessió celebrada el 5 de maig de 2016, ha acordat nomenar, previ informe favorable de la comissió de nomenaments i remuneració, a Daniel Ripley Soria com a secretari no conseller del consell d' administració.

Llegeix més...

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal