icono-email icono-sitemap

Ercros inicia la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

12 de febrer de 2015.- Ercros informa de l'acord aconseguit ahir, dia 11 de febrer, amb Salinas del Odiel pel qual aquesta empresa es compromet a adquirir la societat Electroquímica Onubense, a la qual es traspassaran les unitats productives constituïdes per la fàbrica de Palos de la Frontera i la Salina de Huelva d'Ercros.

5SH-1-003

L'operació queda subjecta al traspàs de les activitats d'aquestes unitats a l'esmentada societat i a la segregació dels terrenys sobre els quals s'ubiquen les plantes productives de la resta de la fàbrica.

La fàbrica de Palos de la Frontera d'Ercros està ubicada al polígon químic de Huelva i produeix clor i sosa càustica, i derivats com l'hipoclorit sòdic i l'àcid clorhídric, amb aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, dels detergents, agrícola i paperer.

Des de 1980, aquest centre productiu explota la Salina, de 1.200 ha, situada als aiguamolls del marge dret del riu Odiel. L'activitat de la Salina és l'extracció de sal comuna, una part de la qual s'usa com a matèria primera a la planta d'electròlisi de la fàbrica de Palos, sent Salinas del Odiel un dels seus principals clients.

Salinas del Odiel és una empresa andalusa creada l’any 2010, l’activitat de la qual és l'envasament de sal per a alimentació i rentavaixelles, sent el seu principal client la cadena de supermercats Mercadona. Els seus productes estan certificats per les normes internacionals de seguretat alimentària IFS (International Food Standars) i BRC (British Retail Consortium) i la seva plantilla està integrada per 70 persones.


icon Descarregar document

 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal