icono-email icono-sitemap

Estudiants de batxillerat i formació professional visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo.

26 de març de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica mostrant les seves instal·lacions i el seu funcionament a alumnes de diferents instituts aragonesos. En aquesta ocasió l'empresa ha rebut la visita de 36 alumnes i tres professors de segon de batxillerat de l'IES Ramon y Cajal de Saragossa i nou alumnes i dos professors de grau mitjà de manteniment electromecànic del CPIFP Piràmide d'Osca.

Foto 1 visita 24-3

Foto 2 visita 20-3

En ambdues ocasions la visita va començar amb una xerrada per part del personal tècnic de la fàbrica que els va donar a conèixer l'empresa, els centres fabrils i l'activitat productiva. La jornada va continuar amb la visita guiada a les instal·lacions de la fàbrica: les plantes d'electròlisi de clorat sòdic i de clor-potassa, l'estació depuradora d'aigües residuals, la planta d'amoníac i la unitat de serveis.

La valoració tant dels professors com dels alumnes va ser molt positiva, sobretot per part d'aquests últims que van poder veure de primera mà una realitat que només coneixien, en el millor dels casos, des del punt de vist teòric, el que va despertar especial interès entre els alumnes de manteniment elèctric.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal