icono-email icono-sitemap

Ercros posa en marxa la campanya de seguretat laboral "Compta fins a 6"

27 de març de 2015 - Ercros ha repartit per totes les seves plantes i oficines 120 cartells de la nova campanya de seguretat en el treball "Compta fins a 6". Aquesta campanya recorda als treballadors de l'empresa la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca, per assegurar-se que s'estan complint totes les mesures en matèria de seguretat laboral i amb això evitar els accidents.

Artes finales cartel 2015

2014 va ser un mal any en matèria d'accidents laborals a Ercros i es va trencar la tendència a la baixa mantinguda ens els darrers anys. També es va constatar que en l'origen de pràcticament tots els accidents amb baixa, hi havia un incompliment dels procediments de seguretat o no s'havien detectat condicions insegures. És a dir, els accidents tenien causes perfectament evitables.

 
IMG-20150325-WA000

És per aquest motiu que la campanya de seguretat 2015 té una especial importància i està dedicada a recordar la necessitat de "Pensar en Prevenció" unint dos lemes "Sempre pensa
abans d'actuar" i "Mai actuïs sense pensar". Com a resultat d'aquesta reflexió i prevenció col·lectiva esperem que 2015 sigui un any molt més segur.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal