icono-email icono-sitemap

10 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Barcelona, 9 d’abril de 2015En els darrers 10 anys, cap de les 127 persones que treballen a la fàbrica de Vila-seca I, del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona, ha patit un accident laboral amb baixa. Aquesta és una fita que en paraules del seu director, Marc Fargas, “resumeix perfectament el bon treball que s’està desenvolupant en el nostre centre en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals; posant, davant de tot, la professionalitat i l’alt grau de compromís de tots nosaltres. És un xifra històrica, molt difícil d’aconseguir i n’hem d’estar orgullosos”.

foto vila-seca
 

La fàbrica Vila-seca I, igual que la resta de centres de treball d’Ercros, ha engegat enguany la campanya “Pensar en prevenció” que recorda als treballadors la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca, per assegurar-se que s'estan complint totes les mesures en matèria de seguretat laboral. L’objectiu de la campanya es evitar els accidents causats pel no compliment dels procediments de seguretat o la no detecció de situacions insegures. És a dir, accidents perfectament evitables.

El centre Vila-seca I pertany a la divisió de química bàsica d’Ercros i s’hi produeix àcid clorhídric, clor, hipoclorit sòdic i sosa càustica. Aquestes matèries tenen aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, paperer, agrícola i en la fabricació de detergents.

Els centres que integren el Complex Industrial d’Ercros a Tarragona -les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona- tenen homologat el seu sistema de gestió de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001; del medi ambient, segons la norma ISO 14001, i de la gestió energètica, segons la norma ISO 50001. Així mateix, tots tres estan inscrits en el registre ambiental europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme).

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal