icono-email icono-sitemap

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 13 de maig de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica programant visites estudiantils. El passat 12 de maig va rebre a 41 alumnes i tres professors del grau de química de la Universitat de Saragossa. Aquesta activitat promoguda pel Departament de Química Inorgànica de la citada universitat, es repeteix cada any.

Foto grupo UZ 12 mayo 2015

 

La visita va començar amb una xerrada per part de personal tècnic de la fàbrica per tal de familiaritzar els alumnes amb l'empresa, els seus centres fabrils, la seva activitat productiva i els seus processos de producció. Després, acompanyats per un tècnic d'Ercros, els assistents van visitar les plantes de clor potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

Any rere any aquestes visites són molt valorades tant pels alumnes com pels seus professors ja que suposen un interessant contacte amb el sector químic productiu i un adequat complement als coneixements teòrics que s'exposen a l'aula.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal