icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 5 de juny de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el Premi Seguretat 2014 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció química, amb més de 50 treballadors, que han obtingut un índex de freqüència d'accidents 0 al llarg de 2014; és a dir, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Ercros Sabiñanigo 1

Els darrers anys a la fàbrica de Sabiñánigo han estat excel•lents en matèria de seguretat laboral. L'últim accident amb baixa entre el personal propi es va produir el 2011. El 2014 no hi va haver tampoc cap accident sense baixa i els mateixos números es repeteixen en el que portem de 2015: 0 accidents laborals.

La seguretat laboral és una qüestió de màxima prioritat per Ercros, per això va llançar a principis d'any la campanya "Compta fins a 6" que recorda als treballadors de l'empresa la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca, per així assegurar-se que s'estan complint totes les mesures en matèria de seguretat laboral i amb això evitar els accidents.

La fàbrica de Sabiñánigo té homologat el seu sistema de gestió de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001; del medi ambient, segons la norma ISO 14001, i de la gestió energètica, segons la norma ISO 50001. Així mateix, està inscrita al registre ambiental europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme).

Precisament, a principis d'any, el Govern d'Aragó, per delegació de la Comissió Europea, va premiar les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i a Monzón pels seus més de cinc anys de permanència en el registre EMAS, que reconeix l'excel•lència en el comportament mediambiental, més enllà de la normativa; la credibilitat i responsabilitat social i empresarial, i la transparència en l'exercici de l'activitat.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal