icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de novembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i un curs més ha iniciat les visites d'alumnes de centres escolars i universitats. Divendres passat, 30 d'octubre, va rebre a 30 estudiants i tres professors del grau mitjà d'administració i finances de l'institut Biello Aragón de la mateixa localitat.

Sabi IES Biello Aragon WEB

 
La visita va començar amb una xerrada per part del personal tècnic de la fàbrica en la qual els alumnes van conèixer l'empresa, els seus centres fabrils, la seva activitat productiva i els seus processos de producció. Després els estudiants van visitar les plantes de clor potassa i de clorat sòdic.

La jornada va ser molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes, que van poder conèixer de primera mà el funcionament d'una planta industrial situada a la seva mateixa ciutat. Els professors de l'institut Biello Aragón esperen repetir l'experiència amb altres promocions d'estudiants.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal