icono-email icono-sitemap

Quatre treballadores de la fàbrica de Sabiñánigo participen a la Cursa de la Dona de Saragossa

Sabiñánigo, 17 de novembre de 2015. - Quatre treballadores de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo van participar el diumenge, 15 de novembre, en la XVIII Cursa de la Dona que va recórrer els carrers de Saragossa, per promoure el diagnòstic precoç del càncer de mama i la vida saludable com a forma de prevenció.

 

Natalia Lardiés hi va participar en la categoria individual i Cristina Grasa, Cristina Usón i Elena Simón hi van participar en la categoria d'equips de treballadores de la mateixa empresa. L'equip batejat com "Ercros Sabiñánigo" va quedar classificat en segona posició entre els més de 200 grups participants.

El tret de sortida va ser a les 10 del matí al carrer del Coso i la cursa solidària va recórrer 6,5 quilòmetres a banda i banda del riu Ebre per finalitzar a la Plaça del Pilar, al costat de la Basílica.

La Cursa de la Dona de Saragossa va recaptar 100.000 euros que es destinaran a l'Associació Espanyola contra el Càncer.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal