icono-email icono-sitemap

Els treballadors de la fàbrica d’Ercros a Cardona celebren la festivitat de Santa Bárbara

Cardona, 4 de desembre de 2015. - Seguint la tradició, el 4 de desembre, les persones que treballen a la fàbrica d’Ercros a Cardona, juntament amb les seves famílies, han participat ens els actes commemoratius de la festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners.

Cardona

Els actes, organitzats per l’Ajuntament de Cardona i presidits pel seu alcalde, Ferran Estruch, han començat a les 10 del matí amb una missa a l’església parroquial. Tot seguit, les persones que treballen a Ercros i el consistori s’han traslladat al Parc Cultural Muntanya de Sal, on s’ha fet una ofrena floral al monument al miner, s’ha encès la flama del memorial i s’han llançat 77 salves en honor dels miners que al llarg de la història han perdut la vida a la mina.

La fàbrica d’Ercros de Cardona es dedica a l’extracció de la sal continguda en les terreres formades per l’extracció de les mines de potassa de la zona. La sal, un cop neta, s’utilitza ens els processos electrolítics dels altres centres de la divisió de química bàsica d’Ercros.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal