icono-email icono-sitemap

40 anys de vinculació a Ercros

Barcelona, 22 de desembre 2015. - Al llarg de 2015, 20 persones han complert 40 anys de vinculació a Ercros. Van començar a treballar el 1975 a alguna de les seus del grup i han continuat exercint la seva tasca fins a dia d'avui. Per aquesta raó, Ercros vol agrair els seus anys de fidelitat i compromís amb l'empresa.

collage40

Els degans d'Ercros són: Salvador Badesa, Vicente García, Josefa Jiménez, María Luz Mondéjar i Luís Rosado, a Aranjuez; Magdalena Espí, a Barcelona; Josefa Aumatell, a Cerdanyola; José Domingo Abelló, Enrique Campoy, José de la Cruz i José Ribera, a Flix; José Luis Bandrés, Miguel Ángel Bandrés, Pedro Cajal, Fernando Finestra, Gabriel Miranda i Francisco Paradís, a Sabiñánigo; Manuel Gago i Luis Lavena, a Vila-seca I, i Francisco Zuferri, a Vila-seca II.

Ercros també vol agrair la seva vinculació a l'empresa a Maria Luisa Barreiro, d'Aranjuez; Montserrat Cardiel, de Barcelona; Ana Maria Galera, de Cardona; Ramon Jornet, de Flix, i Antonio Ferrer, de Sabiñánigo, que, després de 40 anys de feina, el 2015 han deixat la companyia.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal