icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 23 de desembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes, en aquesta ocasió per rebre la visita dels alumnes de l'Institut Biello Aragón de la mateixa localitat. Dilluns, 21 desembre, 13 nois i noies de segon de Batxillerat acompanyats pels seus professors van poder conèixer de primera mà el funcionament d'una instal·lació fabril com la d’Ercros, amb gairebé 100 anys d'arrelament a la seva localitat.

visita sabinanigo web

 

Abans de començar el recorregut, el personal tècnic de la fàbrica els va explicar el funcionament del centre, els seus processos i instal·lacions. Després, proveïts dels equips de protecció individual corresponents, van visitar les plantes d'electròlisi de clorat sòdic i clor potassa.

La visita ha rebut una alta valoració per part dels alumnes i les seves professores, que esperen poder repetir l'experiència amb estudiants d'altres promocions. Aquestes jornades de portes obertes formen part de la tasca pedagògica que des de fa anys exerceix la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal