icono-email icono-sitemap

Ercros busca nous projectes industrials a Flix

Barcelona, 1 de febrer de 2016.- Davant la pèrdua d'ocupació a conseqüència de la reestructuració de les seves plantes productives, Ercros, juntament amb l'administració autonòmica i municipal, ha posat en marxa un projecte de reindustrialització per a les seves instal·lacions de Flix (Tarragona), l'objectiu del qual és atraure nous projectes capaços de generar ocupació a la zona.

detalle torre

Aquesta iniciativa forma part del compromís adquirit per l'empresa amb els seus treballadors i amb l'entorn.

Les instal·lacions de Flix són un dels emplaçaments amb més tradició industrial d'Espanya i, per la seva ubicació i dotació de recursos i infraestructures, són especialment adequades per a empreses químiques, de reciclatge o tractament de residus.

L'oferta de sòl inclou diverses parcel·les que, en conjunt, sumen 200.000 m2. Les empreses que s’hi instal·lin poden beneficiar-se d'una estructura de costos energètics molt competitiva, disponibilitat de vapor, un elevat cabal d'aigua de captació per als seus processos, estació fisicoquímica de tractament d'aigües, abocador industrial, apartador de ferrocarril propi, etc.

De la mà de MOA BPI Group, consultora especialitzada en processos de reindustrialització, Ercros ha posat en marxa un pla per a l'atracció de nous inversors. Una mesura que té per objecte restituir els nivells d'ocupació perduts i que s'emmarca dins dels compromisos de responsabilitat social de la companyia.

A les empreses que s'implantin a les instal·lacions de Flix se'ls ofereix la possibilitat de fer ús del sòl en règim de lloguer o venda, en condicions molt avantatjoses en funció del volum d'ocupació que acabin generant. Ercros planteja a més la possibilitat de co-invertir en aquells projectes que puguin aprofitar sinergies amb els seus processos productius.

Aquest projecte de reindustrialització compta amb suport institucional del municipi, dins del programa d'ajuts a la implantació de noves empreses, que inclou una bonificació del 95% en els impostos municipals sobre edificacions, instal·lacions i obres, i un 50% de bonificació en l'IAE.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal