icono-email icono-sitemap

Ercros obté un nou reconeixement com a empresa eco-innovadora

Barcelona, 21 d’abril de 2016. - Ercros ha obtingut el certificat del projecte Reco-Inno, que reconeix la proactivitat de l'empresa cap a la eco-innovació i la sostenibilitat ambiental. Aquesta nova certificació la promou el Centre d'Investigació de Recursos i Consums Energètics («Circe») i s'atorga a empreses d'Aragó, Catalunya, Navarra i el País Basc compromeses amb el disseny i la innovació ecològica.

logo raiz

L'objectiu del projecte Reco-Inno, que compta amb el finançament i col·laboració del Ministeri d'Economia i Competitivitat, és divulgar i posar en valor els productes i processos innovadors de les empreses que fomentin la millora ambiental i l'eficiència en l'ús de recursos.

Amb l'obtenció d'aquest certificat, Ercros podrà participar en trobades sectorials i divulgar els seus productes i processos més sostenibles, així com utilitzar el logotip que acredita el compromís de l'empresa amb l'eco-innovació i la sostenibilitat.

Aquesta nova certificació se suma a les diferents acreditacions que ja té Ercros en matèria ambiental (ISO 14001, ISO 14064, ISO 5001 i EMAS), qualitat (ISO 9001) i prevenció (OHSAS 18001).


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal