icono-email icono-sitemap

Ercros convoca la junta d’accionistes

Barcelona, 6 de maig de 2016. - El consell d'administració d'Ercros ha convocat la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà molt probablement el 10 de juny a les 12:00 hores, en segona convocatòria.

Els accionistes que assisteixin a la junta rebran una prima de 0,005 euros bruts per acció d'Ercros que posseeixin.

FotoMuestra articulos
 

 

Entre els acords que es presenten a l'aprovació dels accionistes, destaca la reelecció d'Antoni Zabalza Martí, com a conseller executiu, i de Laureano Roldán Aguilar i Eduardo Sánchez Morrondo, com a consellers enquadrats en la tipologia d'«altres consellers externs», i el nomenament de Jordi Dagà Sancho i Lourdes Vega Fernández, com a consellers independents.

El Sr. Dagà Sancho és llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat subdirector regional a Catalunya de la Banca Mas Sardà, director general de Catalana d'Iniciatives, vicepresident de la Societat Estatal de Participacions Industrials («SEPI») i president de LG-Philips Espanya, entre d’altres. Ha estat conseller de diverses empreses, entre d’altres SEPI, Ence, Iberia i l'Empresa Nacional d'Autopistes. Actualment, és president de Prointec, assessor d'Indra, membre del consell assessor de l'associació catalana d'empreses de consultoria («ACEC») i conseller de Safelayer i d'Aula Escola Europea.

La Sra. Vega Fernández és doctora en Física. En el grup Air Products, ha estat directora general de Matgas; directora de tecnologia d’aquest grup i directora de R+D de la filial Carburos Metálicos. En l'àmbit de la R+D, ha coordinat tres grans projectes d'investigació consorciats: el Cenit Sost-CO2, el projecte europeu H2 Trust i el projecte BioQuim_recue, i ha liderat el grup de treball dels usos del CO2 de la Plataforma Tecnològica espanyola de CO2. En el món acadèmic, ha estat vice-directora d'assumptes externs i internacionals de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, entre d'altres càrrecs. En l'actualitat, és fundadora de l'empresa Alya Technology & Innovation i professora catedràtica del Gas Research Center del Petroleum Institute d'Abu Dabhi.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal