icono-email icono-sitemap

Ercros, finalista als premis Randstad a l’atractiu laboral

Barcelona, 15 de juny de 2016. - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2016 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva setena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

premio randstad 2016
Felipe Collado i Juan Ignacio Ledesma de la divisió de farmàcia d’Ercros recollint el guardó de mans de Mayte Madrid, directora de zona de Randstad.

Felipe Collado, cap de l'àrea de síntesi de la divisió de farmàcia, i Juan Ignacio Ledesma, cap de recursos humans de la divisió de farmàcia, van ser els representants d'Ercros a la gala de lliurament de premis, que va tenir lloc el 12 de maig en el Cercle de Belles Arts de Madrid.

L'empresa Randstad, que centra la seva activitat en el treball temporal i els recursos humans, realitza cada any la major enquesta sobre les empreses amb més atractiu laboral del món. La selecció dels premiats es realitza mitjançant un qüestionari dirigit a 200.000 persones de 25 països, de les quals 10.500 són espanyoles.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal