icono-email icono-sitemap

El personal d'Ercros recull 2.229 quilos d'aliments i productes d'higiene

Barcelona, 11 de juliol de 2016. - La campanya solidària de recollida d'aliments d'Ercros, duta a terme de forma voluntària pel personal de la companyia, ha captat 2.229 quilos d'aliments i productes d'higiene, que han estat lliurats a centres assistencials de les localitats on l'empresa desenvolupa la seva activitat .

reogida alimentos 2016

Aquest és el cinquè any consecutiu que Ercros posa en marxa, en l'àmbit de tota l'empresa, aquesta campanya de voluntariat corporatiu que rep el suport i la generosa participació del personal de la companyia i de les empreses de serveis contractades.

El Complex de Tarragona ha donat el què ha recollit a la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca; els centres d'Aranjuez, Cardona, Sabiñánigo, Monzón i Flix han fet la seva donació de productes de primera necessitat a Càritas; la fàbrica d'Almussafes, a la Taula de la Solidaritat; les de Cerdanyola i Tortosa, a la Creu Roja, i el centre de Barcelona, a la Fundació Banc dels Aliments.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal