icono-email icono-sitemap

Estudiants de Ciències Ambientals de l’Escola Politècnica de Huesca visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 17 de novembre de 2016. - Les instal·lacions d'Ercros a Monzón van obrir les portes el passat divendres per rebre la visita d'un grup d'estudiants del Grau Superior en Ciències Ambientals de la Universitat de Saragossa que s'imparteix a l'Escola Politècnica Superior de Huesca.

20161111 monzon web

La visita a les instal·lacions d'Ercros forma part del programa de l'assignatura de química ambiental, i permet als estudiants conèixer de primera mà el funcionament d'una planta de producció de compostos de PVC i dels equips de laboratori per a la caracterització de diferents matèries plàstiques. 

Atès que es tractava d'estudiants de Ciències Ambientals, la presentació prèvia a la visita va versar sobre el paper de la nova gamma de materials ErcrosBio®, comercialitzada per Ercros, per aconseguir un futur més sostenible. Aquests materials estan basats en polièsters alifàtics d'origen natural (bio) i al final de la seva vida útil són biodegradables i / o compostables.

La fàbrica de Monzón pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros i centra la seva activitat en la producció de compostos de PVC, amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de calçat, endolls, films i envasos. Així mateix, el centre té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001: 2004; de la qualitat, segons la norma ISO 9001: 2008, i de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001: 2007.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal