icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo rep el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo, 20 de desembre de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el segell d'empresa Responsable Socialment d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepyme i els sindicats UGT i CCOO. Aquesta nova acreditació rebuda per la fàbrica de Sabiñánigo reconeix les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat social i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

logo-rsa-sello

Per obtenir el segell RSA, la fàbrica d'Ercros s'ha sotmès a un procés de diagnòstic i validació de les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat social i ha signat un compromís de transparència en la gestió, respecte a les persones empleades, excel·lència en la gestió i protecció de l'entorn i el medi ambient. Aquests compromisos seran avaluats anualment per mantenir el reconeixement com a empresa acreditada amb el segell RSA.

La fàbrica de Sabiñánigo pertany a la Divisió de Derivats del clor d'Ercros i articula la seva activitat al voltant de la fabricació de clor, cloroisocianurats i potasses. És el primer productor europeu de pastilles per al tractament de l'aigua de piscines.

Aquesta nova certificació se suma a les diferents acreditacions que ja posseeix Ercros en matèria ambiental (ISO 14001, ISO 14064, ISO 5001 i EMAS), de qualitat (ISO 9001) i de prevenció (OHSAS 18001).


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal