icono-email icono-sitemap

L’alcalde d’Almussafes visita la fàbrica d’Ercros

Almussafes, 26 de gener de 2017. - L’alcalde d’Almussafes, Toni Gonzalez, va visitar dilluns passat la fàbrica que Ercros té a la població i va presentar als responsables de la factoria els nous plans de l’Ajuntament en matèria de foment de l’ocupació. Juntament amb l’alcalde va visitar les instal·lacions d’Ercros Elena Baldoví, directora de l’Agència de Desenvolupament Local i màxima responsable del Pla de Foment de l’Ocupació d’Almussafes.

almussafes NP Web
 

Joan Miquel Capdevila, director de la fàbrica, i Xelo Aranda, cap de relacions industrials, van ser els encarregats de mostrar a l’alcalde la fàbrica i els seus processos productius. Durant la visita es va fer especial menció als sistemes de seguretat i de gestió mediambiental que Ercros aplica a totes les seves instal·lacions.

La fàbrica d’Ercros a Almussafes té 105 treballadors, pertany a la divisió de química intermèdia i és el primer productor mundial de formaldehid, un producte químic que s’utilitza en la fabricació de mobles i en la indústria paperera, farmacèutica i tèxtil.

La planta té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001: 2004; de la qualitat, segons la norma ISO 900: 2008, i de la prevenció, segons la norma OHSAS 1800: 2007.


icon Descarregar document

 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal