icono-email icono-sitemap

Ercros finalitza el programa de recompra d'accions pròpies

Barcelona 28 de març de 2016. - Ercros ha finalitzat el programa de recompra d'accions pròpies iniciat el 20 de gener de 2017, a l'aconseguir el primer dels límits d'aquest programa (la compra d'accions pròpies per un valor màxim de 9 milions d'euros).

muestra 3
 

En total, la Societat ha adquirit 3.106.860 accions pròpies, que suposen el 2,723% del capital social.

En la propera junta general d'accionistes, el consell d'administració presentarà una proposta per reduir el capital en el mateix nombre que les accions pròpies adquirides per a la seva amortització.

La junta general ordinària d'accionistes, celebrada el 10 de juny de 2016, va aprovar autoritzar al consell d'administració perquè, durant el termini de 18 mesos, pugui adquirir accions pròpies.

A l'empara d'aquesta autorització, el 10 de novembre de 2016, el consell d'administració va acordar dur a terme un programa de recompra d'accions pròpies per un import màxim de 9 milions d'euros, si bé en cap cas el nombre d'accions a adquirir podia excedir el 5% del capital social.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal