icono-email icono-sitemap

19 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros de Tarragona

Tarragona, 12 de juny de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Tarragona acaba d'assolir una nova fita en matèria de seguretat laboral, el compliment de 19 anys consecutius sense patir cap accident amb baixa entre el personal propi.

accidentes TGN WEB

Marc Fargas, director del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona on està ubicada aquesta fàbrica, recorda la darrera vegada que un treballador hi va prendre mal: "Va ser el 5 de juny de 1998, un divendres a la tarda, quan un operador es va donar un cop al maluc i va haver d’estar uns dies de baixa. Des d’aleshores, ningú més ha tingut un accident a la fàbrica de Tarragona, que hagi fet que es perdi una jornada laboral".

La clau de l’èxit en paraules del director del Complex està en "el compromís, la feina ben feta, la prevenció en tots els àmbits i la professionalitat en el desenvolupament de totes les activitats".

Aquesta setmana, també les fàbriques de Flix (Tarragona) i Sabiñánigo (Osca) han obtingut el seus respectius reconeixements en matèria de seguretat laboral en rebre, de mans de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), el Premi Seguretat 2016, que reconeix als centres de treball amb mes de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral entre el personal propi al llarg de l’any passat.


icon Descarregar arxiu

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal