icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona, 12 de juny de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo han rebut el Premi Seguretat 2016 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi durant l'any passat.

FEIQUE WEB
Jaime Molina, director de Flix i Luis Gállego, director de Sabiñánigo rebent el premi de mans de Juan Antonio Labat, director general de Feique i Olga Sebastian, directora del Centre Nacional de Noves Tecnologies del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

Les fàbriques de Flix (Tarragona) i Sabiñánigo (Osca), amb una plantilla de 109 i 203 treballadors respectivament, pertanyen a la divisió de derivats del clor d'Ercros. L'activitat a Flix s'articula al voltant de la fabricació de sosa càustica i clor i els seus derivats. El centre de Sabiñánigo, per la seva banda, fabrica potassa i clor i els seus derivats, i és el líder europeu en fabricació de cloroisocianurats, per al tractament i desinfecció de l'aigua de les piscines.

Però els bons resultats en matèria de seguretat laboral no són exclusius dels centres de Flix i Sabiñánigo. Aquest any, la fàbrica de Tarragona ha complert 19 anys sense patir accidents laborals amb baixa; 15 anys la de Cardona; 12 anys la de Vila-seca I; i 3 la de Tortosa.

Ercros té homologat el seu sistema de gestió de la prevenció laboral segons la norma OSHAS 18001 de la seguretat i la salut en el treball.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal