icono-email icono-sitemap

Ercros presenta les noves pastilles de clor que espanten els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda el 2018

Barcelona, 17 d'octubre de 2017. - Ercros presenta les noves pastilles de clor amb un additiu microencapsulat que espanta els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda en la campanya del 2018. La presentació es farà a la Fira Piscina & Wellness, que tindrà lloc del 17 al 20 d'octubre a Barcelona.

mosquito-web

El repte ha estat poder estabilitzar en una mateixa tauleta elements incompatibles entre si, com són el clor i el geraniol, conegut repel·lent d'insectes, i que tots dos es dissolguin al mateix ritme en contacte amb l'aigua però que es mantinguin sense descompondre durant el seu emmagatzematge. Això ha estat possible gràcies a una innovadora tecnologia basada en la nanotecnologia que ha estat patentada per Ercros i l'Institut de Nanociència d'Aragó de la Universitat de Saragossa.

Gràcies a la nanotecnologia, les substàncies antimosquits microencapsulades queden protegides de la reacció amb el clor, i per tant no es degraden ni perden la seva funcionalitat. Aquesta tecnologia també és vàlida per a microencapsular a les pastilles de clor altres tipus d'additius que el mercat demani.

Les noves tauletes han estat desenvolupades en el departament de R+D+i de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, que també ha llançat al mercat tauletes de clor lliures d'àcid bòric i tauletes bi-capa.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal