icono-email icono-sitemap

Ercros dóna a conèixer la seva activitat entre els estudiants

Monzón, 26 de octubre de 2017. - El cap d'operacions de la fàbrica d'Ercros a Monzón, Rafael Mancho, ha participat en unes jornades organitzades per l'Àrea de Desenvolupament de la Comarca del Cinca Medio per donar a conèixer la realitat empresarial de la comarca a estudiants de l'ESO, batxillerat i grau d'Administració d'Empreses. L'objectiu d'aquesta activitat és mostrar als estudiants el seu entorn més proper i les empreses en les que en un futur poden arribar a treballar.

Foto editada 2
 

Mancho ha estat ponent en el panell «Empreses del Cinca Medio», juntament amb representants d'altres empreses punteres també ubicades a la comarca. En la seva xerrada ha parlat als estudiants sobre el paper que juga la química en tots els àmbits de la vida i el motor que suposa la indústria química en el desenvolupament econòmic de la societat. Igualment la cap del servei d’R+D+i de plàstics, Belén Pascual, ha exposat quin serà futur de la química dels polímers plàstics, els reptes que aquests s’enfronten al final de la seva vida útil i l'aposta d'Ercros per la gamma de productes ErcrosBio.

La fàbrica de Monzón pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros i està centrada en la producció de compostos de PVC, amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de sabates, endolls, films i envasos, persianes i canaletes elèctriques.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal