icono-email icono-sitemap

Ercros inicia les negociacions per a la reestructuració del personal

Barcelona, 30 d'octubre de 2017. - Ercros ha iniciat avui el procés de negociació amb els representants dels treballadors per acordar la reestructuració de personal derivada del tancament de les plantes de producció de clor amb tecnologia de mercuri de les fàbriques de Flix i Vila-seca I, així com el tancament de la fàbrica de Cardona que és la que subministra matèria primera (clorur sòdic) a aquestes plantes.

FotoMuestra articulos2

El nombre d'afectats és de 132 persones, 34 de les quals pertanyen a la fàbrica de Cardona; 48, al Complex de Tarragona; i 50, a la fàbrica de Flix.

Ercros està en condicions d'oferir recol·locació en altres centres del Grup a les persones afectades ja que el nombre de sol·licituds de jubilació parcial voluntària que ha rebut és de 145.

El tancament de les plantes s'ha de fer abans de l’11 de desembre de 2017 en compliment de la Decisió d'Execució de la Comissió Europea («CE»), de 9 de desembre de 2013, que conté les conclusions sobre les millors tecnologies disponibles («MTD») per a la producció de clor i on queda prohibit l'ús de la tecnologia de mercuri a partir de la data esmentada.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal