icono-email icono-sitemap

Pedro Rodríguez, premiat per la seva trajectòria professional

Barcelona, 24 de novembre de 2017. - Pedro Rodríguez, director general econòmic-financer d'Ercros, ha rebut el guardó a la millor «Trajectòria professional», a la XII edició dels «Premis a l'excel·lència financera», que atorga l'Associació Espanyola de Directius Financers. Amb aquest guardó l'associació empresarial ha volgut reconèixer «la seva trajectòria en el terreny de les finances, que l'ha portat a ser una persona referent en aquest àmbit i pel seu recorregut a la química Ercros com a director general econòmic-financer, amb una gran capacitat de lideratge i de gestió».

IMG-20171123-WA0013Meritxell Albertí, directora de finances d’Ercros, recull el premi en nom de Pedro Rodríguez.

Els «Premis a l'excel·lència financera» són una iniciativa de l'Associació Espanyola de Directius Financers que, amb la col·laboració d'American Express, reconeixen anualment als professionals i empreses més destacats en l'àmbit de la gestió i la direcció financera a nivell nacional.

Pedro Rodríguez és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Màlaga, en l'especialitat de Direcció i Administració d'Empreses. El 2006, es va incorporar a Ercros com a director econòmic-financer i és membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC).

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal