icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo i Monzón, 20 de desembre de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat el segell Responsabilitat Social d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO. Aquesta acreditació reconeix les bones pràctiques en matèria de responsabilitat social dels centres de producció aragonesos i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

SELLOEMPRESA2018

Les fàbriques de Sabiñánigo i Monzón van obtenir el segell Responsabilitat Social d'Aragó el 2016 i aquest any l’han renovat. Per això s'han sotmès a un procés de diagnòstic i validació de les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat social, i han signat un compromís de transparència en la gestió, respecte a les persones empleades, excel·lència en la gestió i protecció de l'entorn i el medi ambient .

Aquestes dues fàbriques pertanyen a la divisió de derivats del clor d'Ercros. Sabiñánigo articula la seva activitat al voltant de la fabricació de clor, cloroisocianurats i potasses, i és el primer centre productor europeu de tauletes per al tractament de l'aigua de piscines. L'activitat de la fàbrica de Monzón se centra en la producció de compostos de PVC amb múltiples aplicacions: cables, canonades, envasos, persianes etc.

Aquesta nova certificació se suma a les diferents acreditacions que ja posseeix Ercros en matèria ambiental (ISO 14001, ISO 14064, ISO 5001 i EMAS), de qualitat (ISO 9001) i de prevenció (OHSAS 18001).

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal