icono-email icono-sitemap

Ercros participa en un seminari de l'ONU sobre descontaminació i gestió de residus

Barcelona 12 de març de 2018. - Jorge Barceló, cap de la planta de clor-àlcali de la fàbrica d’Ercros a Flix, ha participat en un seminari organitzat pel programa de l'ONU per al medi ambient, PNUMA, sobre el desmantellament, gestió de residus i llocs contaminats associats a la indústria del clor-sosa, celebrat a Montevideo (Uruguai).

Jorge Barcelo PNUMA

El Ministeri d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient va sol·licitar la participació d'Ercros a aquest seminari, que ha reunit experts en la matèria. Jorge Barceló és la persona que actualment dirigeix ​​el projecte de desmantellament de les instal·lacions associades al clor de la fàbrica de Flix, que van cessar l'activitat a finals de 2017, com a conseqüència de la prohibició europea d'usar la tecnologia de mercuri en el procés de producció de clor.

Ercros col·labora amb la Unitat Militar d'Emergències («UME»)

D'altra banda, Carmelo Urieta, responsable de prevenció i seguretat d'Ercros, participarà com a ponent en un curs sobre direcció de grans emergències organitzat per la Unitat Militar d'Emergències («UME») i que versarà sobre el risc químic, mesures de prevenció i respostes.

Carmelo Urieta és el president de la comissió de seguretat de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola («Feique») i en múltiples ocasions ha col·laborat amb la UME impartint formació sobre la gestió d'emergències davant de possibles accidents químics. En aquests cursos hi participen comandaments militars i personal directiu d'organismes relacionats amb operacions de resolució d'emergències d'interès nacional.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal