icono-email icono-sitemap

Alumnes de l'IES San Alberto Magno visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo 26 de març de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes, en aquesta ocasió per rebre la visita d’un grup d'alumnes de primer curs de batxillerat de l'institut San Alberto Magno de la seva mateixa localitat.

SABI VISITA WEB

Els estudiants, acompanyats de dues professores, han iniciat la visita amb una breu exposició per part de personal tècnic de la fàbrica sobre com funcionen els processos de producció de la fàbrica de Sabiñánigo. A continuació s'han desplaçat fins a les instal·lacions d'electròlisi per veure de primera mà el seu funcionament.

Ercros és del primer fabricant europeu de tauletes d’ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l'aigua de piscines, la producció del qual es du a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo. En el darrer any, aquesta fàbrica ha augmentat la seva capacitat de producció clor fins a les 45.000 tones.

La visita a les instal·lacions d'Ercros ha estat molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes, que han pogut visitar una empresa arrelada a la seva ciutat i que a més aquest any celebrarà el seu centenari.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal