icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola rep la visita dels empresaris de la ciutat

Cerdanyola del Vallès, 26 de març de 2018. - Els membres de l’associació Cerdanyola Empresarial, encapçalats pel seu president Luis Sisquella, han visitat les instal·lacions de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola. D’aquesta manera els empresaris han pogut conèixer de primera mà el funcionament d’una de les fàbriques deganes de la seva ciutat.

Collage cerdanyola

Representants d’Ercros a Cerdanyola els han acompanyat al llarg de la visita, oferint-los-hi explicacions sobre el funcionament general de la fàbrica i mostrant-los-hi els processos de producció.

La fàbrica de Cerdanyola es va fundar l’any 1945, pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros i es dedica a la fabricació de compostos per emmotllar a la mida del client. Aquests compostos tenen infinitat d’aplicacions en camps tan diversos com ara la fabricació d’endolls, safates, vaixelles, taps per a productes cosmètics, botons o boles de billar.

A la fàbrica hi treballen 96 persones i el 85% de la seva producció s’exporta a més de 60 països d’arreu del món.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal