icono-email icono-sitemap

Alumnes de l’IES Biello Aragón visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 de març de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo continua obrint les seves portes als estudiants de la seva localitat; en aquesta ocasió ha rebut la visita dels alumnes de 2n de batxillerat de l’IES Biello Aragón.

Ercros visita alumnos marzo

Els estudiants, acompanyats de dos professors, han iniciat la visita amb una breu explicació per part de personal tècnic de la fàbrica sobre com funcionen els processos de producció de la fàbrica de Sabiñánigo. A continuació s’han desplaçat fins a les instal·lacions d’electròlisi per veure de primera mà el seu funcionament i també han pogut visitar el magatzem dels productes de tractament d’aigües.

Ercros és del primer fabricant europeu de tauletes d’ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l’aigua de piscines, la producció del qual es du a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo. En l’últim any, aquesta fàbrica ha augmentat la seva capacitat de producció clor fins a les 45.000 tones.

L’IES Biello Aragón repeteix any rere any la visita a les instal·lacions d’Ercros, els seus professors i alumnes valoren de manera molt positiva la possibilitat conèixer una empresa arrelada a la seva ciutat i que a més aquest any celebrarà el seu centenari.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal