icono-email icono-sitemap

Alumnes dels Salesians realitzen un taller de química a la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 4 d’abril de 2017. - Els alumnes de 2n de batxillerat dels Salesians de Monzón, que cursen l'assignatura de química, han participat en un taller experimental a la fàbrica d'Ercros de la seva localitat.

IMG-20180327-WA0002

L'activitat es va iniciar amb una xerrada amb els alumnes, a l'escola, per part de Rafael Mancho i Belén Pascual, respectivament cap d'operacions i responsable d'R+D de la fàbrica de Monzón. La xerrada va versar sobre els polímers plàstics, els beneficis que aquests representen per a la societat i els problemes que ocasionen els residus plàstics en cas de mala gestió dels mateixos.

L'endemà, van ser els alumnes els que es van desplaçar fins a les instal·lacions de la fàbrica i, en el seu laboratori d'R+D, van aplicar els ensenyaments apresos a l'assignatura de química. Acompanyats per personal tècnic d'Ercros, els alumnes van preparar dissolucions i van assajar reaccions de precipitació.

El taller de química va ser molt valorat per part del col·legi, que emmarca aquesta visita en la seva voluntat de fomentar la col·laboració entre estudiants i empreses de la zona. Donada la bona acollida d'aquesta iniciativa per part del professorat, els alumnes i el personal d'Ercros, s'ha acordat donar continuïtat anual a la iniciativa.

La fàbrica de Monzón pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros i, amb una capacitat de producció de 20.000 tones a l'any, es dedica a fabricar compostos de PVC amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de calçat, endolls , films i envasos, persianes i canaletes elèctriques.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal