icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo celebra 100 anys

Sabiñánigo, 11 d'abril de 2018.El passat 8 d'abril va fer cent anys que va iniciar les seves activitats la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. Per recordar aquesta efemèride Ercros presenta un logotip al·lusiu, que utilitzarà al llarg dels propers 12 mesos. L'empresa també ha editat un llibre commemoratiu i té previst la celebració de diversos actes en els propers mesos.

Logo 100 anos Ercros Sabinanigo
 

Aquesta mateixa setmana, el ple de l'Ajuntament de Sabiñánigo ha concedit a Ercros la Medalla d'Or de la ciutat, en reconeixement a l'esforç de totes les persones que han contribuït al seu desenvolupament i manteniment. Ercros agraeix aquest esment que escenifica la bona relació de la seva fàbrica amb la població de Sabiñánigo, no només per l'ocupació generada si no pel vincle creat amb els seus veïns, les desenes d'estudiants que visiten les seves instal·lacions, les altres empreses de la ciutat i la població en general.

100 anys després de la seva inauguració, la fàbrica de Sabiñánigo viu un moment de fortalesa i expansió amb la recentment entrada en funcionament de dues noves plantes de producció -de clor-sosa i d'àcid clorhídric- i l'inici de l'ampliació de la planta de pastilles de clor per al tractament de l'aigua de piscines, que consolida a Ercros com el primer fabricant europeu d'aquest producte. A les instal·lacions de Sabiñánigo hi treballen 210 persones i els seus productes s'exporten arreu del món.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal