icono-email icono-sitemap

El programari de gestió empresarial d'Ercros, un cas d'èxit

Barcelona, 23 de abril de 2018. - El projecte de migració al programari de gestió empresarial SAP HANA® dut a terme per la direcció de sistemes d'informació d'Ercros, amb el suport de l'empresa SAP, ha estat considerat per aquesta com un cas d'èxit entre els seus clients. Ercros va poder completar el seu projecte de migració en un termini de sol sis mesos i sense haver d'interrompre les seves operacions comercials.

Foto DSI
 
 
El programari empresarial implantat controla una gran varietat d'aplicacions informàtiques destinades a ajudar les empreses a gestionar millor els seus processos: des de la gestió de clients i de recursos humans fins a la de la cadena de subministrament.

SAP és l'empresa líder en software per a la gestió empresarial, amb una participació del 75% del mercat mundial per a grans empreses. Ercros disposa del programari SAP Business Suite®, que està operatiu a tota la companyia i en totes les àrees de processos de negoci des d'abril de 2016. Durant 2017, va realitzar la migració d'aquest sistema al nou entorn de base de dades SAP HANA® el que ha permès millorar el rendiment dels processos suportats en aquest entorn.

Per tot això, el cas d'èxit d'Ercros ha estat publicat en tots els portals i xarxes de l'empresa SAP i es pot consultar en els següents enllaços:

SAP Portal:

How Did Expert Support Service Help a Chemicals Company Improve IT Performance?

LinkedIn:

SAP Digital Business Services LinkedIn Group

Facebook:

Read How Ercros is migrating to SAP HANA with the help from SAP Enterprise Support

Twitter:

Read How Ercros is migrating to SAP HANA with the help from SAP Enterprise Support


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal