icono-email icono-sitemap

Ercros se suma a la campanya «No culpis al plàstic» per fer front als falsos mites entorn a aquest material

Barcelona 10 d'abril de 2017. - Ercros s'ha sumat a la campanya «No culpis al plàstic» que ofereix informació real i contrastada per explicar els beneficis d'aquest material amb dades sòlides, i desmuntar així alguns falsos mites sobre els materials plàstics.

Imagen no culpes al plastico

Les associacions industrials del plàstic (Cicloplast i PlasticsEurope -de les quals Ercros en forma part- Aimplas, Anaip, Anarpla i Avep) han unit esforços per llançar un decàleg de veritats i bones pràctiques, amb les quals poder rebatre i contrastar algunes informacions sobre els plàstics que molts ciutadans donen per bones i que no ho són.

El decàleg «10 veritats sobre el plàstic», que adjuntem a aquesta nota, ofereix informació i respostes sobre la seguretat del plàstic, un dels materials més regulats i sotmesos a normatives més exigents. També ofereix dades concretes sobre els avantatges sostenibles (estalvi d'aigua, combustible, matèries primeres i CO2) que s'aconsegueixen gràcies a l'ús d'aquest material.

El decàleg aporta també informació sobre bones pràctiques, com és la importància de separar i reciclar correctament el plàstic; ens recorda la necessitat de dipositar el plàstic en els contenidors adequats per evitar que es converteixi en deixalles marines; i aporta dades sobre el reciclatge dels plàstics i sobre com el plàstic reciclat al final de la seva vida útil pot tornar a entrar a la cadena de producció i convertir-se en un nou objecte.


icon Descargar documento

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal