icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya visiten la fàbrica d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 27 de abril de 2018. - Un grup d’estudiants d’Enginyeria Química i Màster de Mediambient de la Universitat Politènica de Catalunya («UPC») del campus de Manresa han visitat la fàbrica d’Ercros a Tortosa.

Imagen 1

De la mà del personal tècnic de la fàbrica, els alumnes han conegut els processos químics que s’hi duen a terme, les matèries primeres i els productes intermedis que es fan servir, i els productes finals que es fabriquen. Els tècnics d’Ercros també els han explicat les interconnexions entre diferents plantes de la fàbrica. Després de l’explicació teòrica, els estudiants han pogut visitar les plantes de formaldehid i pentaeritritol.

La valoració de la visita, tant per part dels alumnes com de les professores que els acompanyaven, ha estat molt positiva i han destacat que la sortida a la fàbrica d’Ercros els ha servit per veure de manera pràctica els coneixements teòrics apresos a l’aula.

La fàbrica de Tortosa, pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros i es dedica a la producció de pentaeritritol i dipentaeritritol, utilitzats en la fabricació de pintures i lubricants. El centre també produeix formiat sòdic, utilitzat en la indústria dels adobs, i formaldehid, que es fa servir en la indústria de la fusta i com a matèria primera per fer derivats.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal