icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2018. - Dos grups d'estudiants del Grau de Químiques de la Universitat de Saragossa han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo; una visita promoguda pel departament de química inorgànica d'aquesta universitat i que es repeteix cada any.

25 abril 2018

94 estudiants en total, acompanyats de dos professors cada grup, han pogut conèixer de primera mà els processos productius de la fàbrica serrablesa. El personal tècnic de la fàbrica ha explicat als visitants el funcionament de les instal·lacions i l'activitat productiva que es porta a terme en aquest centre. Després, els dos grups, també acompanyats per personal d'Ercros, han recorregut les plantes de clor-sosa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

26 abril 2018

Els alumnes i els professors han valorat la visita de manera molt positiva i han destacat que la sortida a la fàbrica d'Ercros suposa un interessant contacte amb el sector químic productiu, a més d'un adequat complement als coneixements teòrics que s'exposen a l'aula.

Ercros és del primer fabricant europeu de tauletes ATCC, un producte àmpliament utilitzat per al tractament de l'aigua de piscines, la producció del qual es porta a terme en exclusiva a la fàbrica de Sabiñánigo. En l'últim any, aquesta fàbrica ha augmentat la seva capacitat de producció clor fins a les 45.000 tones.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal