icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la Medalla d’Or de la ciutat

Sabiñánigo, 7 de maig de 2018. - L'ajuntament de Sabiñánigo ha atorgat a la fàbrica d'Ercros la Medalla d'Or de la ciutat en reconeixement als seus cent anys d'història. El guardó va ser recollit per Agustín Franco, director de negocis d'Ercros, que va agrair a l'ajuntament el reconeixement i va destacar que l'empresa "està realitzant grans inversions que consoliden el nombre de treballadors, les plantilles i, sobretot, consolida una aposta industrial de futur."

Medalla de Oro Ercros Agustin Franco y autoridades

L'acte de lliurament de la Medalla d'Or va estar presidit per l'alcalde de Sabiñánigo Jesús Lasierra i va esdevenir un reconeixement als homes i dones que durant aquests anys han contribuït al creixement d'Ercros i al progrés de la ciutat. En el seu discurs, l'alcalde va afirmar que "aquesta empresa és l'origen de Sabiñánigo. Si a principis del segle passat vam ser capaços de generar activitat i vida al món rural, hem de comprometre'ns a aconseguir-ho també aquest segle XXI."

L'esdeveniment va comptar amb la presència de representants de totes les institucions: Marta Gastón, consellera d'Economia, Indústria i Ocupació del Govern d'Aragó; Maria Victòria Broto, consellera de Ciutadania i Drets Socials; Miguel Gracia, president de la Diputació Provincial d'Osca; Lourdes Arruebo, presidenta de la Comarca Pirineus-Alto Gállego; així com de tots els regidors i regidores de l'ajuntament i altres convidats.

Marta Gastón va afirmar que "són les empreses les que creen ocupació i ajuden a assentar la població. Estem en un moment en què les empreses tenen una esperança de vida mitjana que no supera els 20 anys, d'aquí la importància que Ercros porti 100 anys instal·lada i apostant per Sabiñánigo a través de la innovació i inversions". María Victoria Broto va mostrar la seva satisfacció "per aquesta medalla a Ercros que suposa reconèixer l'aposta per la indústria i la seva importància a Sabiñánigo, l'únic poble industrial dels Pirineus."

Treballadors i extreballadors d'Ercros, familiars, altres empreses de la localitat i veïns de Sabiñánigo van voler sumar-se també al lliurament de la Medalla d'Or a la centenària fàbrica de la seva localitat.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal