icono-email icono-sitemap

Ercros a favor de l’activitat física

Aranjuez, 14 de maig de 2018. -  Ercros ha col·laborat amb l'associació amb fins socials Intergrandes, que el 13 de maig passat va organitzar un gran esdeveniment per promoure l'activitat física col·lectiva on van participar unes 500 persones.

Aranjuez web
 

L'objectiu de l'acte era, d'una banda, promoure la pràctica esportiva entre la gent i, de l'altra, mostrar el treball que realitza l'associació i recollir fons per al seu sosteniment.

Integrandes és una associació que treballa amb nens i nenes amb discapacitats intel·lectuals. El seu centre d'atenció primerenca ofereix atenció ambulatòria i individualitzada a nens que presenten necessitats especials, transitòries o permanents, originades per deficiències o alteracions en el desenvolupament, així com a les seves famílies, ja que l'atenció es presta amb un enfocament global i interdisciplinari, intervenint directament i indirectament en el context natural de l'infant.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal