icono-email icono-sitemap

Alumnes de secundària del col·legi Rio Aragón de Hecho visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 11 de juny de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes per acollir una nova visita de joves estudiants de la província d'Osca; en aquesta ocasió han conegut la centenària fàbrica un grup de 15 alumnes de 1r i 2n d’ESO del Centre Rural Agrupat Rio Aragón de Hecho.

Foto visita 8 jun 18

La visita ha començat amb una breu explicació per part del personal tècnic d'Ercros sobre l'activitat productiva de la planta i els seus processos de fabricació. Després s'ha facilitat als nois i noies ulleres i casc protector explicant-los la importància de la prevenció per evitar accidents; i d'aquesta manera equipats, han pogut visitar les plantes de producció d'amoníac, clorat sòdic i clor potassa-sosa.

L'activitat ha estat molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes que han considerat molt interessant conèixer una fàbrica química situada prop del seu lloc d'origen.

La visita ha acabat amb una foto de grup davant el nou monòlit recentment instal·lat a la fàbrica amb motiu de la celebració dels seus 100 anys d'història.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal