icono-email icono-sitemap

L’alcaldessa de Tortosa visita la fàbrica d’Ercros

Tortosa, 20 de juny de 2018. - L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, acompanyada del regidor de promoció econòmica, Emili Lehmann, ha visitat la fàbrica d’Ercros de la seva localitat. La visita respon a la invitació que l’empresa els va traslladar arran de la presa de possessió de l’alcaldessa a principis d’any.

Foto visita alcaldessa Tortosa

Agustín Franco, director general de negocis d’Ercros; Jaume Reig, director de la divisió de química intermèdia; Santiago Rodríguez, director de la fàbrica, i Teresa Camarasa, cap de I+T de la divisió, han estat els encarregats de rebre els representants del consistori municipal. La jornada ha començat amb una breu explicació sobre els processos productius de la fàbrica i ha continuat amb una visita a les plantes de formaldehid i pentaeritritol. Finalment han visitat el departament d’I+T i la planta pilot.

Durant la visita, l’alcaldessa ha estat informada sobre l’ampliació de la capacitat de producció que s’està duent a terme a la planta de pentaeritritol, que permetrà augmentar en un 17% la fabricació d’aquest producte i que suposa una inversió de 3 milions d’euros. La nova planta entrarà en funcionament l’últim trimestre d’aquest any i és un exemple de l’aposta d’Ercros pel centre tortosí. Aquesta aposta es referma amb les inversions realitzades en aquest centre en els darrers 10 anys, per un import superior als 20 milions d’euros i que deixen les instal·lacions d’aquest centre a la frontera de la tecnologia actual.

La fàbrica de Tortosa d’Ercros és el primer productor espanyol, segon d’Europa i tercer del món de pentaeritritol, un producte que s’utilitza per fabricar pintures i lubricants, i del qual l’empresa n’exporta gairebé el 90% de les vendes. A Tortosa també es produeix formaldehid, que s’utilitza principalment a la indústria de la fusta.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal