icono-email icono-sitemap

Estudiants de batxillerat visiten la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 22 de juny de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Monzón ha tornat a obrir les seves portes per rebre a un nou grup d'estudiants; en aquesta ocasió han visitat les instal·lacions els alumnes de primer de batxillerat de l'Institut d'Educació Secundària Lucas Mallada de Huesca.

Foto alumnes Monzon

 

La jornada va començar amb una xerrada sobre alguns aspectes del funcionament de l'empresa: la seva aposta per la qualitat dels productes, la seguretat i salut dels seus treballadors i el respecte pel medi ambient. Després alumnes i professores, acompanyats per personal de la fàbrica es van traslladar fins a la planta de compostos de PVC on van poder observar diferents processos de producció, fent especial èmfasi en la traçabilitat dels productes i la gestió dels residus.

I precisament sobre ecologia i gestió de residus va versar la xerrada-col·loqui en què van participar després els estudiants. A la fàbrica de Monzójn s'ubica un dels departaments de R+D de la divisió de derivats del clor d'Ercros; de les seves investigacions ha sorgit una de les fermes apostes de l'empresa, l’ErcrosBio, un bioplàstic d'origen vegetal, compostable i biodegradable. Els estudiants van prendre contacte amb aquest producte i se’n van emportar algunes mostres per poder fer pràctiques de compostatge en el propi laboratori del seu institut.

La visita va acabar a les instal·lacions de l'àrea de R+D de la fàbrica, on els estudiants van poder observar diferents assajos fisicoquímics.

La fàbrica de Monzón pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros, centra la seva activitat en la fabricació de compostos de PVC amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de calçat, endolls, films i envasos, persianes i canaletes elèctriques .


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal