icono-email icono-sitemap

Ercros redueix el nombre d’accidents laborals i el seu índex d’emissions

Barcelona, 24 de juliol de 2018. - El 2017, Ercros va reduir un 36% el seu índex de freqüència general d’accidents i confirma la reducció progressiva del nombre d’accidents dels darrers anys. L’índex del 2017 és un 27% més baix que l’índex mitjà dels darrers cinc anys. L’índex de freqüència general d’accidents mesura el nombre d’accidents, amb o sense baixa, entre el personal propi i extern per cada milió d’hores treballades.

L’any passat, Ercros va reduir un 10% l’índex d’emissions –que mesura la quantitat de substàncies emeses a l’aire i a l’aigua, i el residus generats per la companyia– i un 3,2% les emissions directes de gasos d’efecte hivernacle (GEI) –aquest indicador és el que s’utilitza per comprovar l’esforç dut a terme en la lluita contra el canvi climàtic–. Aquestes xifres, que reflecteixen el compromís de l’empresa amb la sostenibilitat i el medi ambient, han anat millorant de manera sostinguda al llarg dels anys, de tal forma que en l’actualitat tant l’índex d’emissions com les emissions directes de GEI són un 16% més baixos que la mitjana dels darrers cinc anys.

L’índex de qualitat d’Ercros s’ha mantingut pràcticament estable entre 2016 i 2017. En el darrer exercici, un 99,86% dels productes que van sortir de les fàbriques d’Ercros van resultar òptims per als clients.

Totes aquestes dades, juntament amb les principals actuacions en matèria de responsabilitat social dutes a terme per l’empresa el 2017, han quedat recollides a l’informe de responsabilitat social empresarial (RSE) d’Ercros que ha obtingut el segell «Excellence Responsible Company» atorgat per l'empresa auditora Bureau Veritas. L’informe de RSE de 2017 inclou l’estat d’informació no financera que preveu el Real Decret-llei 18/2017, de 24 de novembre.

El 2018, Ercros s’ha adherit al compromís voluntari europeu Plastic 2030 que ha impulsat l'associació PlasticsEurope, com a contribució al pla d’acció de la Unió Europea en matèria d’economia circular. També s’ha adherit al programa Operation Clean Sweep, que té com a objectiu evitar que les pèrdues industrials de microresidus de plàstic puguin arribar al medi ambient, especialment al medi aquàtic.

Per a Ercros, tot i la importància de les fites acabades de comentar, el fet més rellevant en matèria de responsabilitat social ocorregut el 2017 ha estat l’abandonament, a partir de l’11 de desembre, de la producció de clor i sosa càustica amb tecnologia de mercuri, en compliment de la normativa europea que va prohibir l’ús industrial d'aquest metall, amb potencials efectes nocius sobre la salut i el medi ambient.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal