icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Tortosa redueix les seves emissions ambientals un 27% i millora el seu índex de qualitat un 46%

Tortosa, 9 d'agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Tortosa ha reduït les seves emissions un 27% el 2017 respecte de l'any anterior. La reducció de l'índex d'emissions -que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats- és un fidel reflex del compromís de l'empresa amb l'entorn ambiental de les seves instal·lacions.

Tortosa

La fàbrica de Tortosa també va presentar excel·lents resultats en matèria de la qualitat dels seus productes; el 99,9% dels materials que van sortir de la fàbrica el 2017 van ser considerats òptims pels clients. Aquesta xifra suposa una millora del 46% respecte de l'any anterior i un 67% respecte de la mitjana dels últims cinc anys.

El centre de Tortosa pertany a la divisió de química intermèdia d'Ercros i és l'únic productor d'Espanya i quart del món de pentaeritritol i dipentareritritol, productes utilitzats en l'elaboració de pintures i lubricants. També produeix formiat sòdic -emprat en la indústria dels adobs- i formaldehid -que s'utilitza en la indústria de la fusta i com a matèria primera per a elaborar derivats-. En aquest centre s'ubica el departament d’R+D de la divisió de química intermèdia.

La fàbrica de Tortosa està inscrita al registre europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme). Així mateix, té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001:2015; de la qualitat, segons la norma ISO 9001:2015, i de la prevenció, segons l'estàndard OHSAS 18001:2007.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

En 2017, el grau de compliment d'Ercros dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal