icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Almussafes redueix seva accidentalitat un 81% i millora el seu índex d'emissions un 8%

Almussafes, 9 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Almussafes ha reduït un 81% el seu índex de freqüència general d'accidents el 2017 respecte de l'any anterior i un 70% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquest índex mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades.

Almussafes 5

Pel que fa al seu comportament mediambiental, l'índex d'emissions -que mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i els residus generats- es va reduir un 8% en relació a l'any anterior i un 12% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. Aquesta reducció reflecteix el compromís d'Ercros amb l'entorn ambiental en les seves instal·lacions.

La fàbrica d'Almussafes, on actualment hi treballen més de 100 persones, té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient segons la norma ISO 14001:2015; de la qualitat segons la norma ISO 9001:2015; i de la prevenció segons la norma OHSAS 18001:2007.

Aquest centre pertany a la divisió de química intermèdia d'Ercros i és el primer productor mundial de paraformaldehid, un compost que s'utilitza en la síntesi d'altres productes químics per aplicar en sectors industrials molt diversos, com ara la indústria de l'automoció, la petroliera, la de les pintures, del moble, tèxtil, paperera o farmacèutica.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

El 2017, el grau de compliment d'Ercros dels 7 codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal