icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Flix redueix un 34% els accidents laborals

Flix, 10 d’agost de 2018. - La fàbrica d'Ercros a Flix ha reduït la seva accidentalitat un 34% el 2017 respecte de l'any anterior i un 11% respecte de la mitjana dels últims cinc anys. L'índex de freqüència general d'accidents del centre, que mesura el nombre d'accidents -amb i sense baixa- entre el personal propi i extern per cada milió d'hores treballades, es va situar en 5,61.

Foto Flix

 

En matèria mediambiental, l'índex d'emissions s'ha reduït un 9% en relació amb la mitjana dels últims 5 anys.

La fàbrica de Flix també va obtenir bons resultats en matèria de la qualitat dels seus productes: el 99,93% dels productes que es van fabricar en el centre el 2017 van ser considerats òptims pels seus clients. Aquesta xifra representa una millora del 33% respecte de l'any anterior.

El centre Flix pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros i es dedica a la producció de fosfat dicàlcic.

Igual que la resta dels centres d'Ercros, la fàbrica de Flix té homologat el seu sistema de gestió del medi ambient segons la norma ISO 14001:2015; de la qualitat segons la norma ISO 9001:2015; i de la prevenció segons la norma OHSAS 18001:2007.

Ercros està adherida voluntàriament des de 1994 al programa Responsible Care, que té per objecte aconseguir que les empreses químiques -en el desenvolupament de la seva activitat- assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut dels seus treballadors, la protecció de les persones i les instal·lacions, el medi ambient, la tutela del producte, la comunicació i transparència.

El 2017, el grau de compliment d'Ercros dels set codis de pràctiques de gestió del programa Responsible Care va ser del 97,7%, per sobre de la mitjana del conjunt de les empreses espanyoles adherides.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal