icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Tortosa guardonada pel seu compromís amb el medi ambient

Tortosa, 19 d'octubre de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va rebre el passat dimecres, 17 d’octubre, el guardó “10 Anys d’EMAS”, com a reconeixement pels seus 10 anys de permanència ininterrompuda en el registre europeu Eco-Management and Audit Scheme («EMAS»), un registre voluntari, impulsat per la Unió Europea que busca garantir el compromís de les empreses amb el medi ambient, tot certificant la seva correcta actuació, credibilitat i transparència.

10-anos-EMAS-Tortosa
La directora per al desenvolupament sostenible d’Ercros, Chantal Coll –tercera per l’esquerra– acompanyada per Mercè Rius, directora general de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya –cinquena per l’esquerra–, i la resta dels guardonats.

 

L’encarregada de rebre el guardó va ser Chantal Coll, directora per al desenvolupament sostenible d’Ercros, en nom de Santiago Rodríguez, director de la fàbrica de Tortosa. L’acte de lliurament es va celebrar a l’antic mercat del Born de Barcelona i fou presidit per Mercè Rius, directora general de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya.

La fàbrica de Tortosa té una plantilla de 108 treballadors i pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros. És l'únic productor a Espanya i quart al món de pentaeritritol i dipentareritritol, productes utilitzats en l'elaboració de pintures i lubricants. La fàbrica també produeix formiat sòdic –usat en la indústria dels adobs– i formaldehid –que s'utilitza en la indústria de la fusta i com a matèria primera per elaborar derivats. En aquest centre també se situa el departament de R+D de la divisió de química intermèdia.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal