icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo i Monzón 20 de desembre de 2018. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat, per tercer any consecutiu, el segell de Responsabilitat Social d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO Aquesta acreditació reconeix les bones pràctiques en matèria de responsabilitat social dels centres de producció aragonesos i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

selloempresa2019

Les fàbriques de Sabiñánigo i Monzón van obtenir el segell Responsabilitat Social d'Aragó per primera vegada el 2016 i l’han renovant any rere any. Per això s'han sotmès a un procés de diagnòstic i validació de les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat social, i han signat un compromís de transparència en la gestió, respecte cap als treballadors, excel·lència en la gestió i protecció de l'entorn i el medi ambient .

Aquestes dues fàbriques pertanyen a la divisió de derivats del clor d'Ercros. Sabiñánigo articula la seva activitat al voltant de la fabricació de clor, cloroisocianurats i potasses, i és el primer centre productor europeu de pastilles per al tractament de l'aigua de piscines. L'activitat de la fàbrica de Monzón està centrada en la producció de compostos de PVC amb múltiples aplicacions: cables, canonades, envasos, persianes etc.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal